Sinkgraven zet zinnen op transfer naar buitenland

Reacties

Daley Sinkgraven (27) houdt zijn conditie op peil bij SC Heerenveen, maar een terugkeer in de Eredivisie ligt niet per se voor de hand. Sinkgraven mikt op een transfer naar het buitenland.

Sinkgraven zet zinnen op transfer naar buitenland
© Pro Shots

Sinkgraven is transfervrij omdat zijn contract bij Bayer Leverkusen afgelopen is. 'Ik kwam door Peter Bosz bij Leverkusen. Maar hij werd ontslagen en ik paste in de ogen van de nieuwe trainer niet in zijn systeem. Daar heb je weinig over te zeggen', zegt Sinkgraven bij ESPN over de reden waarom het bij Leverkusen niet is gelukt.

Zaterdag stond hij ineens op het veld bij Heerenveen. 'Nederland mis je altijd als in het buitenland zit, maar de insteek is om naar het buitenland te gaan', zegt Sinkgraven kort, maar krachtig over zijn toekomstplannen.

'Mocht dat niet komen, dan zou het mooi zijn, maar het is ook mooi dat een oud-speler aanklopt bij zijn oude club aanklopt met de vraag of hij zijn conditie op peil kan houden', wil Heerenveen-trainer Kees van Wonderen kwijt over de situatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.