Sigthórsson bezorgt IJsland zege na knappe comeback

IJsland heeft de vriendschappelijke interland in en tegen Griekenland winnend afgesloten. Kolbeinn Sigthórsson zorgde acht minuten voor tijd voor de beslissing: 2-3.

Griekenland begon uitstekend aan het duel en dankzij twee treffers van Kostas Fortounis leidde de thuisploeg na ruim een half uur met 2-0. IJsland kwam in de 34ste via Arnór Ingvi Traustason echter terug in de wedstrijd.

Op aangeven van Gylfi Sigurdsson trok Sverrir Ingi Ingason de stand in de zeventigste minuut gelijk en twaalf minuten later was Sigurdsson ook de aangever bij het winnende doelpunt van Sigthórsson.

IJsland, dat in Groep A van de EK-kwalificatiecampagne twee keer won van het Nederlands elftal, treft tijdens de eindronde komende zomer in Frankrijk in de groepsfase achtereenvolgens Portugal, Hongarije en Oostenrijk.