'Sí, Muchachos': Inter Miami bevestigt eindelijk komst Messi

Reacties

Het heeft even geduurd, maar Inter Miami heeft de komst van Lionel Messi bevestigd. De transfer van de 36-jarige aanvaller diende zich al enige tijd aan en is inmiddels officieel bezegeld. Messi heeft in Florida zijn handtekening gezet onder een meerjarige verbintenis.

'Sí, Muchachos': Inter Miami bevestigt eindelijk komst Messi
© Pro Shots

Messi liep deze zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain, dat de Argentijnse wereldkampioen twee jaar geleden verrassend wegkaapte bij Barcelona. Na een moeizame start in de Franse hoofdstad kon Messi in zijn tweede seizoen uitstekende statistieken overleggen, maar van een gelukkig huwelijk was geen moment sprake. Een deel van de harde kern van PSG keerde zich zelfs tegen de aanvaller.

Het vertrek van Messi bij PSG stond vast en een terugkeer naar Barcelona behoorde even tot de mogelijkheden, maar die gaat er niet komen. Toen bleek dat een transfer naar een andere Europese club of Saoedi-Arabië geen optie was, zag Inter Miami zijn kans schoon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uit de Europese spotlights
Bij de club van David Beckham treedt Messi uit de Europese spotlights. 'Ik wil verder bouwen aan de weg die ik ben ingeslagen, liet de routinier eerder optekenen. 'Ik wil Europa verlaten, uit de schijnwerpers stappen en meer aan mijn familie denken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.