Shane Kluivert (9) tekent contract bij Nike

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Shane Kluivert (9) tekent contract bij Nike

• Na het wereldwijde succes van Patrick Kluivert en de doorbraak van zoon Justin bij Ajax ligt de wereld nu aan de voeten van de volgende Kluivert. Shane Kluivert, het negenjarige broertje van Justin, speelt in de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en is ongekend populair op Instagram. Reden genoeg voor Nike om de piepjonge Kluivert-telg een vijfjarig (!) contract aan te bieden. Vader Patrick glundert van trots.

My son so proud of you @shanekluivert Just signed his first contract with @nike at 9 years 🙏🏾❤️ #proud #love

Een bericht gedeeld door Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) op

Daley Blind was nog niet helemaal wakker toen hij in opdracht van een ander met Instagram in de weer ging. Of gaat het om een marketingstunt?

Bradley de Nooijer neemt niet deel aan het oefenduel van FC Dordrecht met het Schouws elftal op zaterdag. Vader Gérard de Nooijer, de trainer van De Schapenkoppen, heeft dat besluit genomen. Want het vetpercentage van zijn negentienjarige zoon is te hoog. Vaderlief neemt overigens geen verantwoordelijkheid. 'Ik ben geen oppas.' (AD)

Spurs TV heeft een nieuw verslaggeversduo: Vincent Janssen en Michel Vorm. Het tweetal gaat op pad met de microfoon om de sfeer te peilen bij het bezoek van de Engelsen aan Niketown in New York.

Leroy Sané is klaar voor het nieuwe seizoen. Met de herinneringen aan het voorgaande vereeuwigd in inkt op zijn rug.

'Bayern München is even groot als Real Madrid, misschien wel groter.'
James Rodríguez geniet met volle teugen bij zijn nieuwe werkgever. (Sport Bild)

• Bayern München is inmiddels aanbeland in Singapore in de lucratieve voorbereidingstour. Als vanzelfsprekend doet gangmaker Thomas Müller het programma uit de doeken, in een fantastische polo die hij speciaal voor op de boot heeft aangetrokken.

• Het is even schrikken bij de nieuwe portretfoto's van de Barcelona-spelers. Want daar duikt Javier Mascherano op met een stevige baard. Bij zijn komst in Spanje zat het haar nog aan de andere kant van zijn hoofd…

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.