Sevilla slaat pas toe tegen tien man Numancia

Numancia hield Sevilla lang in bedwang, maar moest in de 81ste minuut alsnog buigen voor de thuisploeg. De bal belandde na een voorzet van Jesús Navas ietwat fortuinlijk voor de voeten van Renato, waarna de Braziliaan beheerst vanaf tien meter uithaalde: 1-0.

Tot de 51ste minuut was Numancia minstens gelijkwaardig aan het hooggeklasseerde Sevilla. Maar op dat moment incasseerde linksback Domingo Cisma zijn tweede gele kaart.

Tegen tien opponenten nam Sevilla het initiatief. De spelers van coach Manolo Jiménez kregen kansen via Navas en Luis Fabiano en kwamen uiteindelijk op voorsprong via Renato.

Sevilla staat met 38 punten op de tweede plaats met een achterstand van twaalf punten op koploper Barcelona. Numancia is vijftiende met twintig punten.