'Sevilla schakelt bij vertrek Koundé door naar overbodige Sánchez'

Reacties

Davinson Sánchez is met Sevilla in gesprek over een mogelijke transfer. De verdediger van Tottenham Hotspur is volgens Engelse media in Andalusië in beeld als vervanger van Jules Koundé, die op weg is naar Chelsea.

'Sevilla schakelt bij vertrek Koundé door naar overbodige Sánchez'
© Pro Shots

Sánchez is bij Spurs niet zeker van zijn plek, maar zag met Toby Alderweireld (naar Al-Duhail SC, red.) een belangrijke concurrent vertrekken. Tottenham Hotspur staat echter op het punt om zich te versterken met verdediger Cristian Romero, waarmee het uitzicht van Sánchez op speelminuten opnieuw zou vertroebelen.

De Colombiaan kwam vier jaar geleden voor een toenmalig recordbedrag van veertig miljoen euro over van Ajax en maakte aanvankelijk veel indruk in Noord-Londen. Vorig seizoen mocht Sánchez echter beduidend minder opdraven. De teller bleef steken op achttien duels in de Premier League.

Ondertussen nadert Chelsea een akkoord met Koundé, nadat eerder een bod van 35 miljoen euro plus Kurt Zouma werd afgewezen. Zodra een klap wordt gegeven op die transfer, intensiveert Sevilla de gesprekken met Spurs en Sánchez. Zaakwaarnemer Nestor Fernando bevestigt de Spaanse interesse, maar van een transfer is nog geen sprake.

Spelersprofiel

D. Sánchez


Geboortedatum:
12 juni 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Caloto
Nationaliteit
Colombia
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Galatasaray
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.