Sevilla herstelt zich goed van nederlaag bij Valencia

In zijn tweede wedstrijd van het seizoen boekte Sevilla zijn eerste overwinning. In eigen huis werd Real Zaragoza met 4-1 verslagen, mede door twee treffers van uitblinker Luís Fabiano.

Abdoulay Konko zette de Andalusiërs in de achtste minuut al op voorsprong, maar Javier Arizmendi zette beide ploegen in de 34ste minuut weer op gelijke hoogte. Op slag van rust zorgde Luís Fabiano voor een nieuwe voorsprong voor Sevilla, na voorbereidend werk van Álvaro Negredo.

In de tweede helft liep de thuisclub uit na een ruime overwinning. Diego Perotti maakte de derde en mooiste Sevilla-treffer van de avond en Luís Fabiano bepaalde de eindstand kort voor tijd op 4-1.

Zaragoza was het seizoen begonnen met een 1-0 overwinning op Tenerife, terwijl Sevilla tijdens de seizoensouverture met 2-0 verloor bij Valencia. Beide clubs hebben nu drie punten uit twee duels.