Real Madrid wint eenvoudig op bezoek in Barcelona

Net als Barcelona heeft ook Real Madrid zijn tweede wedstrijd gewonnen: 0-3. Espanyol had op eigen veld geen kans tegen het sterrenensemble, waarin geen Nederlanders meespeelden.

Kaká was de grote uitblinker in Barcelona. De Braziliaan was de aangever bij de eerste twee treffers van Real. In de 39ste minuut opende Esteban Granero de score namens de bezoekers, die pas in het laatste kwartier de wedstrijd definitief beslisten.

Guti maakte in de 78ste minuut de 0-2 voor De Koninklijke, waar de grootste aankoop Cristiano Ronaldo pas 25 minuten voor tijd werd ingebracht. De Portugese aanvaller bepaalde in de slotfase de eindstand op aangeven van Guti nog wel op 3-0.

Door de overwinning is Real samen met Barcelona koploper in de Primera División, Barça heeft echter een beter doelsaldo. Espanyol verloor zijn tweede wedstrijd van het seizoen en is hekkensluiter.