Servië denkt mee met Ajax: Tadic eerder terug naar Amsterdam

Reacties

Dusan Tadic is dinsdag niet afgereisd naar Turkije met de Servische nationale ploeg. De 31-jarige aanvaller is een van de zeven internationals die van de voetbalbond van Servië eerder mag terugkeren naar zijn club.

Servië denkt mee met Ajax: Tadic eerder terug naar Amsterdam
© Pro Shots

Tadic heeft wegens een afspraak met Ajax toestemming gekregen om de nationale ploeg nu al te verlaten en de derde interland in een week tijd van Servië tegen Turkije te laten schieten. De 71-voudig international kwam afgelopen donderdag al bijna 120 minuten in actie in de play-offs om een EK-ticket tegen Noorwegen, waarin hij belangrijk was met een assist. Zondag speelde Tadic vervolgens negentig minuten mee tegen Hongarije (0-1) in de Nations League.

Daarmee heeft Tadic zijn plicht gedaan en mag hij zich richten op de belangrijke week die wacht voor Ajax. De Amsterdammers hervatten de competitie zondag tegen SC Heerenveen en spelen woensdag vervolgens de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Liverpool. Daarna wacht zaterdag in de Eredivisie weer een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo en de dinsdag erna is Atalanta Bergamo al de tweede tegenstander in de Champions League.

Pak Schaal Podcast: 'Je moet Tadic gewoon in de spits zetten'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Tadić
Meer over D. Tadić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.