Sensationele poging: paal staat wondergoal Alexander-Arnold in de weg

Er is in de eerste helft van Liverpool - Newcastle United genoeg gebeurd, maar een geldig doelpunt hebben de toeschouwers op Anfield nog niet gezien (0-0). Trent Alexander-Arnold kwam daar met een sensationele poging wel bijzonder dicht bij.

© Viaplay
Liverpool
Liverpool
4 - 2
Newcastle United

In de 39ste minuut kreeg Alexander-Arnold de bal nabij de achterlijn voor zijn voeten. De man met de fijne trap twijfelde geen seconde en schoot met buitenkant wreef hard op doel. Newcastle-keeper Martin Dúbravka kon er alleen maar naar kijken en had het geluk dat de bal op de paal belandde.

Newcastle kwam zo, niet voor het eerst, met de schrik vrij. Liverpool was voor rust constant aan het aanvallen, maar heeft alleen een goal gemaakt die vanwege buitenspel werd afgekeurd. Dat overkwam Newcastle overigens ook. Liverpool-sterspeler Mohamed Salah miste een strafschop.