Klopp wordt aan het denken gezet na volgende penaltymisser Salah

Reacties

Mohamed Salah is bij Liverpool de aangewezen persoon als het gaat om strafschoppen, maar de clubtopscorer lijkt niet langer onomstreden voor deze taak. Tegen Newcastle United faalde Salah opnieuw vanaf elf meter: vier van zijn laatste tien Liverpool-penalty's gingen nu mis.

Klopp wordt aan het denken gezet na volgende penaltymisser Salah
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 2
Newcastle United
Newcastle United

Salah mocht maandagavond aanleggen na een overtreding van Sven Botman op Luis Díaz. Salah ging vol vertrouwen achter de bal staan, maar schoot niet ver genoeg richting de hoek. Keeper Martin Dúbravka redde, waarna Trent Alexander-Arnold uit de rebound over schoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Salah betekende het zijn tweede gemiste penalty van dit seizoen, nadat hij eerder faalde in de 3-1 overwinning op AFC Bournemouth in augustus. In het afgelopen seizoen miste Salah ook al toen hij oog in oog met Bournemouth-keeper Neto kwam te staan; bovendien ging het toen ook fout tegen Arsenal. Die missers waren destijds behoorlijk kostbaar. Liverpool verloor met 1-0 van Bournemouth en speelde met 2-2 gelijk tegen Arsenal.

© BBC

Salah speelt tegen Newcastle United zijn laatste wedstrijd voordat hij met Egypte naar het Afrika Cup-toernooi gaat.

Volg het restant van Liverpool - Newcastle United via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.