Selfie met Osimhen ontaardt in nachtmerrie voor 18-jarige steward

Reacties
Selfie met Osimhen ontaardt in nachtmerrie voor 18-jarige steward
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De achttienjarige AS Roma-steward Matteo Lo Cicero beleefde zondagavond misschien wel de mooiste én pijnlijkste avond van zijn leven. De steward ging na afloop op de foto met Napoli-uitblinker Victor Osimhen, maar dat bleef niet zonder verstrekkende gevolgen.

Napoli won met 0-1 van AS Roma in een wedstrijd waarin Osimhen met een prachtig doelpunt hoogstpersoonlijk voor de overwinning zorgde. De jonge steward volgde de krachtmeting als beveiliger van de familietribune, de plek waar de familieleden van de spelers zitten. Deze tribune is dicht bij de spelerstunnel, waar je gemakkelijk contact kunt maken met de spelers.

Lo Cicero wilde de man van de winnende goal graag in levende lijve ontmoeten. Hij wachtte de spits samen met journalist Oma Akatugba, die een goede kennis bleek te zijn van Osimhen, op. Toen de doelpuntenmaker het ventje tegenkwam, volgde een bijzondere ontmoeting. 'Mijn handen trilden, mijn droom was uitgekomen', vertelt Lo Cicero aan Serieanews.com. 'Ik liet hem al mijn foto's en video's van hem zien en hij leek het echt te waarderen. Hij werd zelfs blij toen ik hem de taart voor mijn achttiende verjaardag liet zien (een taart met een foto van Osimhen, red.).'

Ontslag
Daarna volgde een moment van historische waarde voor de steward. De twee maakten samen een selfie. Tot daar het positieve verhaal. Net op het moment dat de twee de foto maakten, kwam een van de bazen van de steward voorbij. Hij nam de badge van de tiener af en nam een heftig besluit: Lo Cicero mag niet meer werken als beveiliger voor AS Roma. Osimhen probeerde de beveiliger nog in de rede te vallen. 'Hij is mijn broer? Waarom doe je dit? Hij is gewoon bij mij', sputterde de spits tegen.

De smeekmede had geen succes. Wat een prachtige avond moest worden voor de beveiliger, eindigde in een drama. Ook al krijgt de zo verdrietig geëindigde avond nu misschien toch nog een positief randje. 'Osimhen zei dat ik geen zorgen moest maken en dat hij een baan voor me zou vinden. Daarna begon hij me te volgen op social media', vertelde Lo Cicero bij CalciaNapoli24. Wordt vervolgd...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.