Select keurkorps van Hiddink werkt training af in Katwijk

Reacties

Het overgrote deel van de 25-koppige selectie van bondscoach Guus Hiddink heeft zich maandag beperkt tot wat oefeningen in een sportschool. Slechts zes spelers betraden het veld op het complex van Quick Boys in Katwijk.

Select keurkorps van Hiddink werkt training af in Katwijk

Behalve de drie doelmannen Jasper Cillessen, Tim Krul en Jeroen Zoet waren dat Ibrahim Afellay, Erik Pieters en Quincy Promes. Zij kwamen afgelopen weekend om uiteenlopende redenen als enige veldspelers van Oranje niet in actie met hun clubs Olympiakos Piraeus, Stoke City en Spartak Moskou.

Dinsdagochtend zullen om 11.30 uur waarschijnlijk ook de overige negentien Oranje-internationals aansluiten op Sportpark Nieuw Zuid. Om 14.00 uur staat voor de spelers dan het eerste persmoment gepland in hotel Huis Ter Duin.

Voordat het keurkorps van Hiddink aanstaande vrijdag in Amsterdam om 20.45 uur aftrapt tegen Kazachstan, in het kader van de kwalificatiereeks voor het EK 2016 in Frankrijk, staat er ook nog een besloten training in De Arena (woensdag) op het programma. De laatste oefensessie op donderdag is wel weer in Katwijk.

Oranje moet tegen Kazachstan en IJsland (maandag) de valse start van een maand geleden in Praag goedmaken. Toen won Tsjechië in de slotfase met 2-1 doordat Daryl Janmaat op zijn eigen paal kopte. Het oefenduel met Italië (0-2) was vijf dagen eerder ook al uit op een teleurstelling uitgelopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.