Seizoengids Quiz: hoe goed ken jij de Eredivisie-selecties?

Reacties

Het is al jarenlang een traditie die we bij VI ook dit jaar weer in stand houden: in de week voor de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen komt de Seizoengids uit. Daarom een quiz over de selecties van de Eredivisie-clubs.

Seizoengids Quiz: hoe goed ken jij de Eredivisie-selecties?

Want dat is sinds jaar en dag toch wel de hoofdmoot van de special, die vol staat met alle nieuwe gezichten die deze zomer weer zijn neergestreken bij de Nederlandse clubs uit het betaalde voetbal. Veel van hen zijn nu nog grote onbekenden, maar er staan natuurlijk ook heel veel bekende gezichten in de Seizoengids.

En over hen gaat deze quiz voornamelijk. Per Eredivisie-club zetten we namelijk op een rij wie het langst onafgebroken bij de selectie zit, wie de meeste Eredivisie-duels speelde en wie het vaakst scoorde in de Eredivisie. Eigenlijk zitten alleen tussen de spelers met de meeste interlands enkele exoten. Veel plezier!

Uitleg bij de quiz: voor de spelers die het langst bij de selectie zit, was het in sommige gevallen spannend. In dat geval hebben we als scherprechter gebruikt wie als eerste in de wedstrijdselectie zat van een officieel duel. Een verblijf bij een club wordt ook afgebroken door een verhuurperiode.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.