SEG versus De Vrij: hoger beroep dient deze vrijdag

Reacties

Het kamp van Stefan de Vrij en makelaarskantoor SEG staan deze vrijdag opnieuw tegenover elkaar. Het hoger beroep dat SEG heeft aangespannen tegen De Vrij dient in het gerechtshof in Amsterdam.

SEG versus De Vrij: hoger beroep dient deze vrijdag
© Pro Shots

Het conflict gaat om de transfervrije overstap die De Vrij in juli 2018 maakte van Lazio naar Internazionale. De nu 31-jarige verdediger stelde bij de rechtszaak die hij aanspande, dat hij in de veronderstelling was dat SEG voor hem werkte, terwijl het zaakwaarnemerskantoor optrad namens Inter. In april vorig jaar werd in de rechtbank besloten dat SEG 4,75 miljoen euro plus rente moest betalen aan de Oranje-international vanwege schending van de mededelingsplicht.

SEG-directeur Kees Vos spreekt nog altijd tegen dat De Vrij misleid is bij die deal waarbij het managementbureau 7,5 miljoen euro verdiende. De ex-Feyenoorder zou op de hoogte zijn geweest van de financiële afspraken en liep volgens Vos geen geld mis.

Hoe zat het precies met die afspraken en hoe ontstond het miljoenenconflict tussen de partijen die lang een warme band hadden? Je leest het in de reconstructie die VI-verslaggever Tom Knipping begin 2022 maakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.