Seedorf Quiz: deze spelers wonnen de Cup met verschillende clubs

Reacties

Op de 44ste verjaardag van Clarence Seedorf is aan één historisch feit niet te ontkomen: de oud-international is nog altijd de enige die de Champions League met drie verschillende clubs won. De Cup met de Grote Oren met twee verschillende clubs pakken is ook al een zeldzaamheid. Een quiz over de spelers die dat deden.

Seedorf Quiz: deze spelers wonnen de Cup met verschillende clubs
© Pro Shots

Daarbij hebben we ons beperkt tot spelers die daar in de jaren negentig in slaagden. Daar zit dus ook een enkeling tussen die nog voor de invoering van de Champions League in het seizoen 1992/93 de zeldzame dubbel realiseerde. Geen van hen deed echter wat Seedorf flikte als speler van Ajax, Real Madrid en AC Milan.

De voormalige middenvelder voert onderstaand rijtje van 24 spelers dan ook aan, al is er één man die de Champions League wél vaker won dan hij. Die gigant deed dat echter in dienst van slechts twee verschillende clubs. Wie hij en die andere 22 spelers zijn, is het onderwerp van deze quiz. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.