Schuurs en Stekelenburg ontbreken tegen PSV, Pasveer maakt debuut

Reacties

Ajax kan zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal geen beroep doen op Perr Schuurs en Maarten Stekelenburg. De van Vitesse overgekomen Remko Pasveer zal in de seizoenouverture tegen PSV daardoor zijn officiële debuut maken voor de Amsterdammers.

Schuurs en Stekelenburg ontbreken tegen PSV, Pasveer maakt debuut
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
PSV
PSV

Dat heeft Erik ten Hag vrijdagmiddag laten weten tijdens de vooruitblikkende persconferentie. Stekelenburg kampt nog altijd met wat klachten, die hem woensdag tegen Leeds United ook al aan de kant hielden. Schuurs hield kuitklachten over aan dat oefenduel. Antony ontbreekt nog wegens zijn deelname aan de Olymische Spelen met finalist Brazilië.

Daartegenover staat dat Nicolás Tagliafico wel inzetbaar is. Eerder deze week liet Ten Hag nog weten dat het meespelen van de Argentijnse linksback onzeker was. Ook Edson Álvarez is na zijn deelname aan het Gold Cup met Mexico weer van de partij. 'Hij heeft een goede zomer gehad. Dinsdag is hij teruggekomen en hij kan morgen spelen. Hij heeft eerder al vakantie gehad.'

Voor Mohammed Kudus en Zakaria Labyad komt de eerste officiële wedstrijd van het seizoen nog te vroeg. Ten Hag hoopt dat Kudus maandag weer aansluit bij de groep. 'Maar het is afwachten of dat gaat lukken of dat hij richting volgend weekend beschikbaar is. Labyad heeft vandaag meegetraind, maar morgen komt te vroeg om bij de selectie te zijn.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.