Tagliafico groot vraagteken voor duel met PSV

Reacties

Nicolás Tagliafico mist woensdag de vriendschappelijke ontmoeting van Ajax met Leeds United. De Argentijnse linksback kampt met een lichte blessure.

Tagliafico groot vraagteken voor duel met PSV
Ajax
Ajax
0 - 4
PSV
PSV

Het is nog niet duidelijk of Tagliafico op tijd is hersteld voor de clash met PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Edson Álvarez en Antony zijn dan zeker nog niet van de partij. Álvarez geniet van een vakantie na de verloren Gold Cup-finale, terwijl Antony zaterdag met Brazilië strijdt om olympisch goud. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt zaterdag om 20.00 uur afgetrapt in Amsterdam.

'Nicolás heeft wat klachten, dus we nemen geen risico', zei trainer Erik ten Hag voorafgaande aan het duel met Leeds. 'Met Maarten Stekelenburg is het hetzelfde: hij heeft ook wat klachten. Het zijn allebei internationals, die veel gespeeld hebben deze zomer. Het wordt een lang seizoen, dan ga je in in deze fase geen risico nemen met spelers.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.