Schuldbewuste Son doet opvallende onthulling na Azië Cup-fiasco

Reacties

Heung-Min Son heeft zijn excuses aangeboden voor zijn spel op het toernooi om de Azië Cup. De aanvoerder van Zuid-Korea zegt dat hij totaal niet fit was tijdens de wedstrijden in de Verenigde Arabische Emiraten.

Schuldbewuste Son doet opvallende onthulling na Azië Cup-fiasco

Zuid-Korea was één van de topfavorieten voor de eindwinst van het toernooi, maar werd in de kwartfinale op pijnlijke wijze uitgeschakeld door Qatar. Het toernooi eindigde zo in een enorme deceptie voor Son en consorten, het was de eerste keer sinds 2004 dat de Koreanen voor de halve finale uitgeschakeld werden. De 26-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur kon zijn stempel niet drukken en legt in gesprek met het AFP uit hoe dat kwam.

'Ik was er niet klaar voor. Ik voelde me fysiek helemaal leeg. Het spijt me enorm dat ik mijn teamgenoten, de coaches en de fans heb teleurgesteld', aldus Son. 'Ik wil het er niet te veel over hebben, maar ik voelde me fysiek niet goed. Ik sliep slecht en had beter op mijn conditie moeten letten', vertelt hij schuldbewust.

'Ik dacht dat het wel beter zou worden en dat ik in het toernooi zou groeien, maar dat gebeurde gewoon niet. De mensen verwachtten veel van ons en ik ben boos op mezelf dat ik er niet stond. Ik weet dat ik niet goed gepresteerd heb.'

De onthulling van Son zal ook Tottenham Hotspur zorgen baren. De Premier League-club zit door de blessures van Harry Kane en Dele Alli met offensieve kopzorgen en heeft Son hard nodig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.