Qatar laat Spurs juichen met enorme stunt

Reacties

Manager Mauricio Pochettino kan dankzij Qatar binnenkort weer een beroep doen op Heung-Min Son. De aanvaller van Tottenham Hotspur ging met Zuid-Korea verrassend onderuit in de kwartfinale in de strijd om de Azië Cup.

Qatar laat Spurs juichen met enorme stunt
Zuid-Korea
Zuid-Korea
0 - 1
Qatar
Qatar

Hoewel Son zelf zal balen als een stekker, zullen ze in Londen minder moeite hebben met de verrassende nederlaag van Zuid-Korea tegen Qatar. Tottenham Hotspur moet het door blessures stellen zonder onder anderen Harry Kane en Dele Alli. Dat Son in januari naar de Verenigde Arabische Emiraten vertrok voor de strijd om de Azië Cup was dus hoogst ongelukkig getimed voor Pochettino, die zijn ploeg donderdag na penalty's onderuit zag gaan tegen Chelsea in de halve finale van de strijd om de League Cup.

Een afstandspegel in de 79ste minuut van Abdulaziz Hatim, ploeggenoot van Wesley Sneijder bij Al-Gharafa, was voldoende om een van de favorieten in de strijd om de Azië Cup uit het toernooi te knikkeren. Qatar, in 2022 gastland van het wereldkampioenschap, stoomt dankzij die stunt voor het eerst in de historie door naar de halve finales van het Aziatische toernooi. Daar wacht een duel met Verenigde Arabische Emiraten of Australië. Die twee landen spelen om 17.00 uur hun kwartfinale.

Tottenham Hotspur kan een van zijn steunpilaren dus weer snel terugverwachten. Het duel met Crystal Palace van zondag voor de vierde ronde van het toernooi om de FA Cup zal nog te vroeg komen. Woensdag speelt Spurs voor de Premier League een thuiswedstrijd tegen Watford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.