Schmidt na rentree gewilde Fernández: 'Nooit getwijfeld aan zijn houding'

Reacties

Benfica-trainer Roger Schmidt hoopt Enzo Fernández deze maand uit de handen van Europese topclubs te houden. De Argentijnse wereldkampioen vierde dinsdag zijn rentree bij de Portugese grootmacht met een doelpunt in het bekertoernooi.

Schmidt na rentree gewilde Fernández: 'Nooit getwijfeld aan zijn houding'
© Pro Shots
Varzim
Varzim
0 - 2
Benfica
Benfica

Fernández wordt sinds zijn optredens op het WK in Qatar gelinkt aan onder andere Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Newcastle United. Benfica-trainer Schmidt stoorde zich eerder al aan de gekte die is ontstaan rond de 21-jarige wereldkampioen, die op het WK werd uitgeroepen tot beste talent van het toernooi.

In de competitiewedstrijd tegen Portimonense kwam Fernández vorige week vrijdag nog niet in actie, maar voor het bekerduel met Varzim had Schmidt weer een basisplaats voor de begeerde Argentijn. Fernández nam één van de twee goals voor zijn rekening. Om de nek van de middenvelder zou een prijskaartje van honderd tot 120 miljoen euro hangen.

Schmidt was na afloop van de bekeroverwinning lovend over Fernández. 'Ik heb nooit getwijfeld aan zijn houding en persoonlijkheid. Enzo is een geweldig mens, hij is nu speler van Benfica en hij speelt graag voor Benfica. Verwacht ik dat hij blijft? Ja, ik hoop het', vertelde de voormalig trainer van PSV in gesprek met RTP3.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.