Schmidt moet wederom improviseren: ook Vertessen valt weg bij PSV

Reacties

PSV kan zondagmiddag in het uitduel met Fortuna Sittard niet beschikken over Yorbe Vertessen. Mario Götze keert na een verkoudheid wel terug in de wedstrijdselectie.

Schmidt moet wederom improviseren: ook Vertessen valt weg bij PSV
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
1 - 4
PSV
PSV

Götze begint in Limburg echter op de bank, waardoor trainer Roger Schmidt wederom moet improviseren. Vleugelverdediger Philipp Mwene staat net als tegen AS Monaco op het middenveld, ook Mauro Júnior heeft na het wegvallen van Vertessen een basisplaats. De Belgische aanvaller viel geblesseerd uit in Europa League-duel met Monaco.

Doordat Vertessen niet op tijd fit is, mist PSV in Sittard in totaal drie aanvallers. Cody Gakpo en Noni Madueke staan nog langer aan de kant. Carlos Vinícius is wel op tijd fit. De Braziliaan viel tegen Monaco uit met kramp, maar vormt nu met Eran Zahavi weer de voorhoede. Erick Gutiérrez vervangt Marco van Ginkel net als afgelopen donderdag op het middenveld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.