Schmidt verrast met basisplaats Gutiérrez bij PSV

Reacties

Erick Gutiérrez staat donderdag in de basis bij PSV tijdens het bezoek aan AS Monaco. De 26-jarige Mexicaan is de verrassendste naam in het elftal van trainer Roger Schmidt. Guti kwam dit seizoen tot nu toe tot slechts vier invalbeurten.

Schmidt verrast met basisplaats Gutiérrez bij PSV
© Pro Shots
Monaco
Monaco
0 - 0
PSV
PSV

Het is nog de vraag is welk systeem PSV aantreedt in de Europa League-wedstrijd tegen Monaco. Op papier staan er vijf verdedigers opgesteld met Phillipp Mwene, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max. Boscagli zou echter kunnen doorschuiven naar het middenveld, waar ook Gutiérrez en Ibrahim Sangaré staan. Volgens PSV is Mwene tegen Monaco de rechtshalf.

Schmidt kiest opnieuw voor Eran Zahavi en Carlos Vinícius in de aanvalslinie. Yorbe Vertessen zal om het tweetal heen zwerven. De Belg scoorde afgelopen zaterdag nog twee keer in de competitiewedstrijd tegen FC Twente (5-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Monaco
Bij tegenstander Monaco staat Myron Boadu opnieuw in de basis. Hij maakte twee weken geleden tegen PSV zijn eerste goal in dienst van zijn nieuwe club. De jonge Nederlander hoopt PSV donderdag opnieuw pijn te doen, zo vertelde hij in aanloop naar de wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.