Schitterend tweeluik met Spurs voor Vitesse in Conference League

Reacties

Precies in het midden van de groepsfase van de Conference League krijgt Vitesse twee keer achter elkaar te maken met Tottenham Hotspur. Dat blijkt uit het zaterdag gepubliceerde wedstrijdschema.

Schitterend tweeluik met Spurs voor Vitesse in Conference League
© Pro Shots

Vitesse bereikte de groepsfase door eerst af te rekenen met Dundalk FC (uit Ierland) en daarna de Belgische (gevallen) grootmacht Anderlecht aan de kant te schuiven. Uit de loting kwam vervolgens een loodzware poule met Tottenham Hotspur, Stade Rennes en NS Mura (uit Slovenië) uit de koker. Het uiteindelijke schema heeft Vitesse nu een loodzwaar tweeluik opgeleverd.

De Arnhemmers openen op bezoek bij Mura en krijgen daarna Stade Rennes op visite. Vervolgens staat er voor Vitesse in twee weken tijd een schitterend tweeluik op de rol. Op 21 oktober komt Tottenham Hotspur namelijk naar Stadion Gelredome, op 4 november reist de ploeg van trainer Thomas Letsch af naar Londen. Daarna volgen de twee laatste duels.

De groepswinnaars plaatsen zich voor de laatste zestien, de nummers twee duelleren met de nummers drie van de Europa League-poules om de andere tickets voor de achtste finale. De groepswedstrijden worden gespeeld op 16 september, 30 september, 21 oktober, 4 november, 25 november en 9 december. De finale is op woensdag 25 mei in Tirana.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.