Schimmig statement Inter: Nainggolan geschorst

Reacties

Radja Nainggolan heeft een disciplinaire schorsing bij Internazionale gekregen. De club meldt niet wat de veelbesproken Belg gedaan heeft, maar maakt wel officieel melding van de sanctie.

Schimmig statement Inter: Nainggolan geschorst

In een statement van twee regels kondigt Inter de schorsing aan. Gesproken wordt van een tijdelijke sanctie, overigens zonder opgaaf van de duur van de strafmaatregel. Italiaanse media melden dat de middenvelder te laat kwam voor de training van zondag. Hoewel het niet bevestigd is, lijkt het er dus sterk op dat Nainggolan het duel met Napoli, op Tweede Kerstdag, kan vergeten.

De dertigjarige middenvelder deed zaterdag nog mee in het uitduel van de Nerazzurri bij Chievo Verona. In dat teleurstellende duel, Inter kwam niet verder dan 1-1, werd Nainggolan na 67 minuten vervangen door Matías Vecino.

Door het dure puntenverlies bij de hekkensluiter staat Inter al zestien punten achter op Juventus. Nummer twee Napoli, de komende tegenstander, heeft acht punten meer dan de huidige nummer drie.

Nainggolan kwam in het verleden al vaker in opspraak kwam door zijn levensstijl. Zo steekt hij niet onder stoelen of banken dat hij rookt en af en toe een glaasje drinkt. De Belg, die door een vertroebelde verhouding met bondscoach Roberto Martinez niet mee ging naar het WK, kwam dit seizoen tot vijftien officiële duels voor Inter. Daarin scoorde hij drie keer, onder meer een van de goals tijdens het Champions League-bezoek bij PSV (1-2). Omdat de Milanezen derde werden in de poule met PSV, wacht na de winterstop een Europa League-tweeluik met Rapid Wien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.