'Schelden en boe roepen mag, maar popcorn gooien voegt niks toe'

Reacties

De aandacht van voetbalminnend Brazilië ging na afloop van de WK-kwalificatiewedstrijd Brazilië – Venezuela vooral uit naar het opmerkelijke incident rond sterspeler Neymar, die popcorn naar zich toegesmeten kreeg. Interim-bondscoach Rafael Diniz neemt het op voor zijn pupil.

'Schelden en boe roepen mag, maar popcorn gooien voegt niks toe'
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
1 - 1
Venezuela
Venezuela

'Dit keur ik volledig af. Het is prima om te schelden en om boe te roepen, maar een zak popcorn gooien, dat voegt niets toe, voor niemand. Dat is een gebrek aan respect voor de spelers die hebben geprobeerd om het zo goed mogelijk te doen', aldus Diniz over de vrij aparte uiting van ongenoegen van een toeschouwer in de Arena Pantanal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar zelf reageerde ook. 'Dit is triest, zeer triest, da's duidelijk. Ik kom hier niet om vakantie te vieren of om een rondje te lopen, ik ben gekomen om te doen wat ik het liefste doe: voetballen en mijn land verdedigen', aldus de speler van Al Hilal. De kans op sportieve revanche volgt al snel: in de nacht van dinsdag op woensdag wacht de kraker in en tegen Uruguay.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brazilië
Meer over Brazilië
Meer WK Kwal. Zuid-Amerika
Meer over WK Kwal. Zuid-Amerika
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.