Ajacied Martha nieuw gezicht in eerste selectie Advocaat bij Curaçao

Reacties

Dick Advocaat heeft Ar'jany Martha bij de selectie van Curaçao gehaald. De twintigjarige linksback van Ajax is een van de nieuwe gezichten in het eerste keurkorps van de 76-jarige bondscoach.

Ajacied Martha nieuw gezicht in eerste selectie Advocaat bij Curaçao
© Pro Shots

Behalve Martha is ook Sparta-middenvelder Rayvien Rosario (19) een nieuw gezicht in de selectie. Daarnaast keert Eloy Room terug bij Curaçao. Afgelopen jaar ontbrak de 35-jarige keeper van Vitesse tijdens de duels in de Nations League.

Verder heeft Advocaat plek ingeruimd voor routiniers als Vurnon Anita, Leandro Bacuna en Brandley Kuwas, voor wie hij een belangrijke rol ziet weggelegd. Aanvaller Jürgen Locadia ontbreekt na zijn recente overstap naar Spanje nog.

Curaçao komt later deze maand bijeen in Turkije voor een trainingskamp. In juni begint de kwalificatiereeks voor het WK 2026 met wedstrijden tegen Barbados en Aruba. De nummers een en twee gaan door naar de volgende ronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

WK Kwalificatie Concacaf

Stand Ronde 2 Groep C WK Kwalificatie Concacaf 2026 Canada/Mexico/USA

Noord- en Centraal-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Aruba
0
0
0
0
0-0
0
0
2
Barbados
0
0
0
0
0-0
0
0
3
Curaçao
0
0
0
0
0-0
0
0
4
Haïti
0
0
0
0
0-0
0
0
5
St. Lucia
0
0
0
0
0-0
0
0
* Actueel tot en met 30 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Curaçao
Meer over Curaçao
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.