SC Heerenveen haalt met Høegh tweede defensieve versterking

Reacties

Daniël Høegh vervolgt zijn loopbaan bij SC Heerenveen. De 26-jarige verdediger uit Denemarken komt over van FC Basel en tekent een contract tot medio 2019 met een optie voor een derde seizoen.

SC Heerenveen haalt met Høegh tweede defensieve versterking

De afgelopen twee seizoenen speelde Høegh in totaal 31 wedstrijden namens FC Basel, waarin hij twee keer scoorde. Daarvoor stond de verdediger onder contract bij Odense BK. 'We wilden er graag een stabiele en ervaren centrale verdediger bij', legt technisch manager Gerry Hamstra uit op de clubwebsite.

'Høegh is gelouterd, kopsterk en beschikt over voetballend vermogen', vervolgt Hamstra. 'Bij FC Basel heeft hij in de voorronde van de Champions League en de Europa League gespeeld en is hij tweemaal kampioen geworden. Met zijn ervaring is Høegh een goede versterking voor onze zeer talentvolle verdediging.'

Eerder versterkte SC Heerenveen zich al met Warner Hahn. De 24-jarige doelman komt over van Feyenoord en tekent een contract voor drie seizoenen. Hahn is bij de Friezen de opvolger van Erwin Mulder, die transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.