Sarri legt Lazio-training stil en treedt op tegen harde kern

Reacties

Maurizio Sarri heeft het opgenomen voor Francesco Acerbi. De verdediger was dinsdag tijdens een training opnieuw doelwit van een deel van de fanatieke aanhang van Lazio.

Sarri legt Lazio-training stil en treedt op tegen harde kern
© Pro Shots

De training van Lazio werd bezocht door supporters en een deel van de fans had het gemunt op Acerbi. De 34-jarige Italiaan werd tijdens de oefeningen uitgejoeld. Sarri was het zat. De coach legde de training stil en liep naar de bewuste groep supporters toe. Hij zei ze te stoppen met het beschimpen van een eigen speler en oogstte applaus van de andere toeschouwers.

Acerbi is al langer het mikpunt van kritiek bij Lazio. De routinier daagde de harde kern van Lazio vorig seizoen al eens uit door met een vinger voor zijn mond een doelpunt te vieren tegen Genoa. Een supportersgroepering riep Acerbi in een statement al op te vertrekken. Zolang hij in Rome zou blijven, zou hij iedere wedstrijd uitgefloten worden. Acerbi zou in beeld zijn bij Juventus, Inter en AC Milan. De 25-voudig international staat al sinds juli 2018 onder contract bij Lazio.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.