Sarri laakt houding van zijn door AZ verraste spelers

Reacties

Zo tevreden als de gezichten bij AZ stonden na de heenwedstrijd tussen Lazio en de Alkmaarders, zo teleurgesteld was iedereen rondom de Italiaanse thuisploeg. Ook trainer Maurizio Sarri had het nodige aan te merken op zijn spelers op de persconferentie na afloop van de wedstrijd.

Sarri laakt houding van zijn door AZ verraste spelers
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ

'Onze houding was niet helemaal goed. We begonnen prima, maar daarna liepen we terug in plaats van dat we ze van ons doel afhielden. En dat terwijl ze kwaliteiten hebben. We hebben het daarover gehad met de spelers. In de return moeten we negentig minuten spelen zoals we vandaag 25 minuten deden. Dan kunnen we AZ problemen bezorgen', meent Sarri.

Toch nam de coach het ergens ook voor zijn spelers op. 'Het resultaat is een beetje merkwaardig, kijkend naar de kansen die beide ploegen kregen. In het begin van de tweede heflt maakten we goed gebruik van de ruimtes die er vielen, daar hadden we meer mee kunnen doen. We moeten ons sowieso verbeteren voor het doel', aldus de Napolitaanse oefenmeester die zich nu volledig richt op de wedstrijd tegen Bologna van aanstaand weekend.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer UEFA Conference League
Meer over UEFA Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.