'Sané moet duel met Nederlands elftal missen na clash met Mwene'

Reacties

Het lijkt erop dat het Nederlands elftal geen rekening hoeft te houden met Leroy Sané. De aanvaller van Duitsland hangt een schorsing boven het hoofd en lijkt daarmee de vriendschappelijke interland tegen Oranje te missen.

'Sané moet duel met Nederlands elftal missen na clash met Mwene'
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland

Sané liep een rode kaart op in de vriendschappelijke interland tegen Oostenrijk (2-0 verlies). Volgens tz zou Sané drie duels geschorst worden, maar de Duitse bond zou daartegen nog wel in beroep kunnen gaan. Daardoor zou Sané in principe 'gewoon' uit kunnen komen tegen Oranje.

Sané verloor zijn zelfbeheersing na een duel met voormalig PSV'er Phillipp Mwene. Sané kreeg direct rood voor het uitdelen van een harde duw in het gezicht van Mwene.

Voordat Duitsland het op 26 maart in Frankfurt am Main opneemt tegen Nederland, speelt het drie dagen eerder een wedstrijd tegen Frankrijk. Op 14 juni start het EK voor Duitsland met een wedstrijd tegen Schotland. Mocht de schorsing van Sané blijven staan, dan mist hij met het huidige programma van Die Mannschaft ook dat duel.

Naast Schotland zit gastland Duitsland in een poule met Hongarije en Zwitserland op het EK. Oranje oefent ook nog tegen Schotland en neemt het op het EK op tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen, Wales, Estland of Finland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.