Samenvattingen Ligue 1: Tete en Memphis ontsnappen, ex-Ajacieden trefzeker

Reacties

De zeventiende speelronde van de Ligue 1 leverde meer dan genoeg spektakel op. Vooral AS Monaco en het Nederlands getinte Olympique Lyon kwamen in de absolute slotfase goed weg, waarbij er bijna een heldenrol was weggelegd voor voormalig Ajax-cultheld Hyun-Jun Suk.

Samenvattingen Ligue 1: Tete en Memphis ontsnappen, ex-Ajacieden trefzeker

Paris Saint-Germain - Lille 3-1
Koploper en grootmacht PSG had in eigen huis uiteindelijk weinig moeite met Lille. Wel was er een hoofdrol van Anwar El Ghazi. De ex-Ajacied bracht een paar minuten voor tijd de spanning terug met zijn treffer, maar in de extra tijd maakte Kylian Mbappé aan alle onzekerheid een einde.

AS Monaco - Troyes 3-2
In Monaco werd zaterdag een waar spektakelstuk afgewerkt. Voormalig Ajax-cultheld Hyun-Jun Suk leek met twee de goals de grote man te worden namens de bezoekers, maar in de absolute slotfase draaide de nummer drie van de competitie het duel helemaal om.

Amiens - Olympique Lyon 1-2
Bij nummer twee Lyon kreeg zowel Memphis Depay als Kenny Tete een basisplek toebedeeld, maar de aanvaller werd bij een 1-0 achterstand gewisseld. Vanaf de bank zag hij hoe zijn ploeg de overwinning in een spectaculair slot alsnog naar zich toe trok.

Nantes - OGC Nice 1-2
Bij de bezoekers was er weer geen Wesley Sneijder, wél konden de fans genieten van enfant terrible Mario Balotelli. Hij bezorgde zijn ploeg in het laatste kwartier de volle drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.