Salihamidzic bespreekt keeperskwestie Bayern en is verrast door Mazraoui

Reacties

Hasan Salihamidzic, technisch directeur bij Bayern München, ziet in Alexander Nübel de meest voor de hand liggende kandidaat om de geblesseerde Manuel Neuer te vervangen, maar Bayern houdt wel alle opties open.

Salihamidzic bespreekt keeperskwestie Bayern en is verrast door Mazraoui
© Pro Shots

Bayern zoekt naar een (tijdelijke) oplossing voor de maandenlange afwezigheid van Neuer, die zijn been brak tijdens een skivakantie. De aanvoerder van Der Rekordmeister kan daardoor dit seizoen niet meer in actie komen.

'Het is belangrijk dat we op korte termijn de beste oplossing voor ons team vinden', aldus Salihamidzic in gesprek met BILD. Bayern heeft met Sven Ulreich (34) nog een ervaren doelman binnen de selectie. 'Wat de zomer betreft, gaan we het redden. Maar we willen dit seizoen strijden om alle titels. We zijn daarom verschillende scenario's aan het verkennen.'

De naam van Nübel valt geregeld in de Duitse media. De 26-jarige keeper is door Bayern verhuurd aan AS Monaco. 'Nübel is een voor de hand liggende optie, maar uiteindelijk heeft ook AS Monaco daar een stem in', vertelde Salihamidzic, die volgens Duitse media ook zijn oog zou hebben laten vallen op de Zwitserse routinier Yann Sommer, in dienst van Borussia Mönchengladbach.

Salihamidzic lijkt na de zware knieblessure van Frans international Lucas Hernández toch niet op zoek te gaan naar een nieuwe verdediger die als back-up kan dienen voor linksback Alphonso Davies. De Bayern-directeur werd op het WK verrast door Noussair Mazraoui. 'Nous heeft het als linksback geweldig gedaan op het WK. Julian Nagelsmann heeft nu dus een extra optie en dat stemt ons tevreden', zei Salihamidzic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.