Onhandige actie van Bayern: sneeuw-tweet getuigt van slechte timing

Reacties
Onhandige actie van Bayern: sneeuw-tweet getuigt van slechte timing
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern München heeft met een knipoog de kerststemming proberen te vergroten. Gezien de blessure van Manuel Neuer is de timing wat ongelukkig.

De Beierse grootmacht brengt een week voor kerst een filmpje van bijna een jaar geleden, toen Alphonso Davies als een razende over het besneeuwde veld wervelde. 'Dashing through the snow', luidde het bijschrift vrij naar de eerste zin in het befaamde kerstliedje Jingle Bells.

Toch roept de tweet ook vraagtekens op. Want is het niet de sneeuw die Neuer de rest van het seizoen aan de kant zal houden? De doelman zal zich na een skiongeluk immers moeten richten op het komende seizoen, terwijl de clubleiding op zoek is naar een nieuwe doelman om de vacature in te vullen. Toch een andere invulling van de week voor kerst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.