Neuer breekt been tijdens het skiën en zet streep door het hele seizoen

Reacties

Manuel Neuer komt dit seizoen niet meer in actie. De keeper van Bayern München heeft een beenbreuk opgelopen tijdens het skiën, zo maakt hij bekend op Instagram. Neuer is onder het mes gegaan en schrijft dat de operatie goed is verlopen.

Neuer breekt been tijdens het skiën en zet streep door het hele seizoen
© Pro Shots

'Wat kan ik hierover zeggen... Het jaar had absoluut beter kunnen eindigen', vertelt Neuer, die negen dagen geleden met de Duitse nationale ploeg werd uitgeschakeld op het WK. 'Terwijl ik mijn gedachten probeerde te verzetten door te gaan skiën, heb ik een breuk in mijn onderbeen opgelopen. De operatie is goed verlopen. Veel dank aan de artsen! Maar het doet pijn om te beseffen dat het huidige seizoen voorbij is voor mij.'

De 36-jarige Neuer keepte in alle wedstrijden van Duitsland op het WK en is ook bij Bayern de eerste doelman. Hij stond dit seizoen al wel een kleine maand buitenspel door een schouderblessure. Sven Ulreich was in die periode zijn vervanger. Neuer heeft vaker in zijn carrière te maken gehad met serieuze blessures: zo brak hij in september 2017 zijn middenvoetsbeentje, waardoor hij ruim acht maanden aan de kant stond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.