Salah of Onana: met wie win jij in de zinderende halve finale?

ADVERTORIAL – Kameroen en Egypte strijden vanavond om de tweede finaleplek in de Afrika Cup. Lukt het Andre Onana om met het gastland de favorietenstatus waar te maken? Blik vooruit en speel mee bij Jack's!

Salah of Onana: met wie win jij in de zinderende halve finale?
© Imago

Kameroen ging in geen enkele van zijn laatste negen interlands onderuit. Het optimisme is groot en in Yaoundé moet de laatste stap worden gezet naar de finale, waarin Senegal de tegenstander is. Met Vincent Aboubakar en Karl Toko Ekambi hebben De Ontembare Leeuwen de twee topscorers van het toernooi in hun gelederen, maar minstens zo belangrijk is de man onder de lat. Lukt het Ajacied Onana vanavond om op het moment suprême opnieuw zijn klasse te tonen? Speciaal op ons verzoek heeft Jack's de odd van een aantrekkelijke weddenschap verhoogd: Thuisploeg wint zonder een doelpunt tegen te krijgen (3.50).

De grootste bron van zorgen voor Kameroen is natuurlijk Liverpool-ster Mohamed Salah. De 29-jarige rechtsbuiten is de posterboy van Egypte, dé man van wie het gevaar moet komen. Na een wellicht wat teleurstellende groepsfase kwam hij in de kwartfinale tegen Marokko volledig op stoom. Met een goal en een assist wees Salah zijn ploeg de weg naar de halve finale. Staat hij op het volgende belangrijke moment opnieuw op? Ook hier biedt Jack's een Special aan met een flink verhoogde odd: Team wint en speler scoort (7.75).

Speciale aanbiedingen van Jack's:
- Egypte wint en Mohamed Salah scoort: 7.75
- Kameroen wint zonder een doelpunt tegen te krijgen: 3.75

Profiteer hier van de speciale Afrika Cup-aanbiedingen.

Gewoon voorspellen wie de winnaar wordt kan natuurlijk ook. Kameroen is de favoriet voor een zege in reguliere speeltijd. Inzetten op een overwinning van het gastland kan je 2.23 keer de inleg opleveren. De odd voor een zege van Egypte is maar liefst 4.10. Verwacht jij een spectaculaire strijd en wil je gewoon als neutrale toeschouwer genieten? Dan is deze notering zeer interessant: Meer dan 2.5 doelpunten (3.30).

Copa del Rey
Het is ook de dag van de derde en vierde kwartfinale in het Spaanse bekertoernooi. Het mooiste affiche is het duel tussen Athletic de Bilbao en Real Madrid. De Basken haalden in de voorbije twee seizoenen de finale van het bekertoernooi en hopen nu te stunten tegen De Koninklijke. Wordt San Mamés in vuur en vlam gezet door de thuisploeg? De odd voor een zege van Athletic is 3.00. Als koploper van La Liga en de club met de sterkste selectie in Spanje is Real natuurlijk wel de favoriet (2.35). Carlo Ancelotti kan alleen geen beroep doen op de geblesseerde Karim Benzema. Reservespits Luka Jovic is nu een van de favorieten om te scoren (3.45).

De andere kwartfinale in het Spaanse bekertoernooi die vanavond gespeeld wordt, gaat tussen Real Sociedad en Real Betis. Benieuwd naar de quoteringen? Bekijk het volledige aanbod van Jack's en pak je kansen. Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's