Saddiki bevestigt vertrek bij Willem II met brok in de keel

Reacties

Driess Saddiki trekt na vier jaar de deur achter zich dicht bij Willem II. De middenvelder verlaat Tilburg via een transfervrije overstap naar Umm-Salal uit Qatar. Saddiki heeft voor twee seizoenen getekend, maar verlaat Willem II met gemengde gevoelens.

Saddiki bevestigt vertrek bij Willem II met brok in de keel
© Pro Shots

Saddiki maakte in 2018 de overstap van Fortuna Sittard naar Willem II en groeide uit tot belangrijke kracht op het middenveld. Hij was dan ook erg geliefd bij de fans. 'Ik kwam hier in 2018 als jongeman terecht. Vier jaar later trek ik als een volwassen persoon en trotse Willem II'er de deur achter me dicht. Dat doe ik met een brok in mijn keel, want ik heb zoveel te danken aan mijn teamgenoten, stafleden, mensen binnen de club en natuurlijk de fantastische supporters', blikt Saddiki terug op de site van Willem II.

De vertrekkende Saddiki hoopt dan ook dat Willem II snel terugkeert op het hoogste niveau. Zelf speelde hij de afgelopen vier seizoenen in de Eredivisie. 'Alle mensen wens ik op persoonlijk en sportief gebied het beste toe, met natuurlijk een terugkeer van de club in de Eredivisie als het grote doel voor komend seizoen.'

Umm-Salal, dat afgelopen seizoen in de middenmoot van de Qatarese competitie eindigde, kondigde ook de komst van voormalig Feyenoorder João Carlos Teixeira aan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.