Ruiz fit genoeg om te starten tegen zijn oude ploeg

Reacties

Bryan Ruiz is fit genoeg bevonden om zaterdagavond tegen zijn oude ploeg FC Twente te spelen. PSV-trainer Phillip Cocu laat Ruiz in de basis beginnen, hij krijgt de voorkeur boven Luciano Narsingh.

Ruiz fit genoeg om te starten tegen zijn oude ploeg

De buitenspeler, die gehuurd wordt van Fulham, kampte deze week met een bovenbeenblessure, maar is voldoende hersteld om te starten. Jurgen Locadia is de spits.

Achterin heeft Cocu ook twee wijzigingen doorgevoerd. Tegen SC Cambuur (2-1 winst) liep Karim Rekik tegen een schorsing aan. Zijn plaats centraal in de defensie wordt ingenomen door jongeling Jorrit Hendrix. Op de rechtsbackpositie is Santiago Arias terug. Daardoor begint Joshua Brenet weer op de bank.

Net als tegen Cambuur krijgt Oscar Hiljemark weer de voorkeur boven Adam Maher. Cocu gaf eerder aan tevreden te zijn over Zweedse middenvelder. Tim Matavz, die dicht bij een overgang naar Rubin Kazan is, neemt plaats op de bank. PSV wacht nog op de bankgaranties van de Russen.

Zakaria Bakkali zit niet bij de selectie van PSV. De Belgische jongeling trainde zaterdag zelfs met de beloftenploeg mee en lijkt voorlopig even niet meer in aanmerking te komen voor een basisplek, waardoor ook zijn WK-deelname in gevaar is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.