'Rooney opgepakt voor rijden onder invloed'

Reacties

Wayne Rooney is volgens BBC en Sky Sports donderdagavond gearresteerd door de politie op verdenking van rijden onder invloed. De voormalig international van Engeland werd dicht bij zijn huis aangehouden.

'Rooney opgepakt voor rijden onder invloed'

De 31-jarige Rooney maakte vorige week nog bekend dat hij stopte als international van Engeland. De aanvaller zwaaide af als topscorer aller tijden, met 53 doelpunten in 119 interlands. Momenteel zit Engeland middenin de interlandperiode. In de WK-kwalificatie spelen The Three Lions vrijdagavond tegen Malta, maar daar is Rooney dus niet bij aanwezig.

Zowel de politie als Everton, de club waar Rooney deze zomer terugkeerde, wilde niet reageren op de verhalen in de Engelse media. Rooney speelde sinds zijn terugkeer in Liverpool zeven wedstrijden voor Everton, waarin hij twee keer scoorde. In de eerste speelronde van de Premier League maakte het kind van de club de enige treffer tegen Stoke City. In de wedstrijd daarna hielp hij het team van manager Ronald Koeman aan een punt tegen Manchester City (1-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.