Ronaldo vraagt hyperkritisch Real-publiek hem niet meer uit te fluiten

Reacties

Cristiano Ronaldo was een trots man na de overtuigende 3-0 zege van zijn ploeg op Atlético Madrid in de halve finale van de Champions League. 'We hebben van begin tot eind goed gespeeld.'

Ronaldo vraagt hyperkritisch Real-publiek hem niet meer uit te fluiten

Het Portugese fenomeen veschafte Real met een hattrick een geweldige uitgangspositie voor de return volgende week in Vicente Calderón. Ronaldo wilde echter niet op de zaken vooruitlopen. 'Het is een goede voorsprong, maar nog geen definitieve', aldus de matchwinner tegen Marca.

De 32-jarige aanvaller maakte dinsdagavond zijn vierhonderdste goal in dienst van Real Madrid, al staat die telling ter discussie. 'Daar ben ik erg gelukkig mee', reageerde de Portugees. 'Het team verdient daar ook de credits voor. We hebben van begin tot eind goed gespeeld. De goals komen als vanzelf bij mij.'

Ondanks zijn heldenrol tegen Altético en eerder in de kwartfinale tegen Bayern München is Ronaldo nog steeds niet helemaal onomstreden bij de Real-supporters. Het steekt de aanvaller, gezien zijn reactie na zijn tweede treffer. Daar leek hij het publiek aan te sporen meer te klappen en minder te fluiten.

'Ik geef iedere wedstrijd alles wat ik heb, ik wil gewoon niet dat ze me uitfluiten', reageerde Ronaldo, die in zijn laatste drie Champions League-duels acht keer scoorde.

'Scoringsdrift Ronaldo is gewoon bijna eng'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.