Ronaldo pareert kritiek op leeftijd: 'Ik ben anders'

Reacties

Als 24-jarige vertrok Cristiano Ronaldo bij Manchester United, als 36-jarige keert hij terug op Old Trafford. De Portugees sprak zich richting zijn rentree uit over zijn leeftijd, fitheid en zijn gevoel richting de eerste minuten.

Ronaldo pareert kritiek op leeftijd: 'Ik ben anders'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
4 - 1
Newcastle United
Newcastle United

Eerder deze week keerde Ronaldo voor het eerst als speler van Man Utd terug in het stadion waar hij furore maakte onder manager Sir Alex Ferguson. De camera's van de club waren er natuurlijk bij en Ronaldo gaf er zijn eerste interview. 'Het voelt goed om weer terug te zijn. Sinds ik de grond op de luchthaven aanraakte, voelde ik de emotie van de mensen hier.'

Op 16 augustus 2003 speelde Ronaldo zijn eerste wedstrijd in de Premier League, vele doelpunten later kan hij dit weekend voor het eerst aan de bak tegen Newcastle United. 'Natuurlijk zal ik nerveus zijn voor zaterdag', aldus Ronaldo. 'Maar ik ben nu volwassen en heb meer ervaring. Ik ben klaar voor zaterdag en ik ga de druk bij Ole (manager Ole Gunnar Solskjaer, red.) leggen, zodat hij me wel in de basisopstelling moet zetten', vertelt Ronaldo lachend.

Ook op 36-jarige leeftijd voelt Ronaldo zich dus fit genoeg om zich te meten in de Premier League. 'Ik ben hier om te winnen. Mensen praten over mijn leeftijd, maar zij moeten begrijpen en weten dat ik anders ben. Ik toon het jaar na jaar aan en dat zal dit jaar hetzelfde zijn', belooft Ronaldo de fans veel doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.