Ronaldo na staande ovatie Juve-fans: 'Grazie'

Reacties

Cristiano Ronaldo was dinsdagavond weer de grote man aan Real Madrid-zijde en de vedette kreeg in het Champions League-duel met Juventus zelfs de thuisfans aan het klappen.

Ronaldo na staande ovatie Juve-fans: 'Grazie'

Met een schitterende omhaal (zie video onder) maakte Ronaldo de 0-2 in de tweede helft en zelfs de Italiaanse supporters applaudisseerden voor de Portugees. 'Het was een geweldig moment', kijkt de topscorer allertijden van het miljardenbal terug. 'Ik kan niet anders dan grazie zeggen. Dit is me nog nooit overkomen in mijn carrière.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik had niet verwacht zo te scoren, het is een geweldige goal', erkent Ronaldo voor de camera van BeIN Sports. 'Maar laten we het vooral over de wedstrijd hebben, want die was bijzonder. We hebben drie doelpunten gemaakt tegen een geweldig team. Het zal echter niet makkelijk worden in de returnwedstrijd.'

Juventus en Real Madrid staan volgende week tegenover elkaar in Spanje, er staat een ticket voor de halve finale van de Champions League op het spel. In de afgelopen vier edities pakte De Koninklijke liefst drie keer de eindzege.

'Waanzinnige Ronaldo weet ons elke keer weer te verbazen'
'Geweldig dat Ronaldo staande ovatie kreeg van Juventus-fans voor omhaal'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.