'Ronaldo eet lunch alleen en dwarsboomt Ten Hag met handgebaren'

Reacties

De terugkeer van Cristiano Ronaldo binnen de selectie van Manchester United verloopt moeizaam. Na rumoerige weken, waarin de aanvaller op een vertrek aanstuurde, meldde hij zich in de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd weer bij de ploeg van Erik ten Hag. Sindsdien is Ronaldo in zichzelf gekeerd en steekt hij zijn frustraties niet onder stoelen of banken, schrijft The Athletic.

'Ronaldo eet lunch alleen en dwarsboomt Ten Hag met handgebaren'
© Pro Shots
© Pro Shots

Ronaldo eet zijn lunch in de kantine van trainingscomplex Carrington steevast alleen. Op de trainingen maakt hij met hevige gebaren bezwaar tegen de door Erik ten Hag geliefde speelstijl die wordt gekenmerkt door hoog druk zetten. Bronnen rondom de club stellen op anonieme basis dat Ronaldo meer vrijheid krijgt dan zijn ploeggenoten, terwijl zijn bijdrage aan het elftal die vrijheid niet volledig rechtvaardigt. Hierbij moet wel aangetekend worden dat Ronaldo 'gewoon' deelnam aan de straftraining die Ten Hag zondag inlaste. 

Zondag meldde Sky Sports al dat Manchester United verbetering wil zien in 'de houding' van Ronaldo. De aanvaller speelde zaterdag negentig minuten tegen Brentford (4-0 nederlaag). Op beelden was te zien dat hij boos gebaarde richting de blunderende David de Gea. Bovendien liep hij Erik ten Hag na de wedstrijd voorbij, applaudisseerde hij niet richting het publiek en discussieerde hij met assistent-trainer Steve McClaren, die wilde dat hij het publiek bedankte.

Volgens Sky Sports overweegt Manchester United over te gaan tot contractontbinding als Ronaldo zich niet anders opstelt. Daar reageerde de club maandagochtend op. Volgens een woordvoerder is het standpunt van Manchester United 'onveranderd'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.