Ronaldo bewondert Messi: 'Heb hem nooit als rivaal gezien'

Reacties

Cristiano Ronaldo was Lionel Messi dinsdag de baas met Juventus, maar de Portugees hield zich niet zo bezig met die persoonlijke strijd. Jarenlang streed Ronaldo in dienst van Real Madrid met de sterspeler van Barcelona om de prijzen, maar van rivaliteit is volgens hem nooit sprake geweest.

Ronaldo bewondert Messi: 'Heb hem nooit als rivaal gezien'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 3
Juventus
Juventus

In de media werd Barcelona-Juventus aangeduid als Messi versus Ronaldo, de eerste confrontatie sinds twee jaar. Ronaldo benutte twee strafschoppen en had daarmee een groot aandeel in de ruime zege van Juventus, dat zo bovenaan eindigde in de groep. De Italianen hebben daardoor een voordeel tijdens de loting voor de knock-outfase die maandag plaatsvindt.

Ronaldo wilde na de wedstrijd echter niets weten van een persoonlijke strijd. 'Ik heb altijd een fijne relatie gehad met Messi', zei de Portugees tegen Movistar. 'Ik heb het al eens eerder gezegd: samen met hem heb ik een jaar of veertien om de prijzen gestreden. Ik heb hem nooit als rivaal gezien.'

'Hij deed simpelweg het beste voor zijn team en ik deed dat voor mijn team', vervolgde Ronaldo. 'Ik heb altijd goed kunnen opschieten met Messi. Ik weet zeker dat hij hetzelfde over mij zegt als je het aan hem vraagt. Maar ik weet hoe het werkt in het voetbal. Mensen proberen altijd rivaliteit te creëren om voor meer spanning te zorgen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.