Ronaldinho en Roberto Carlos zien Babel scoren in waar doelpuntenfestijn

Reacties

Verschillende topspelers uit heden en verleden hebben in de nacht van zaterdag op zondag voor een waar voetbalfeest gezorgd in Miami. Ryan Babel was trefzeker in de galawedstrijd die was georganiseerd door Ronaldinho en Roberto Carlos en liefst 22 (!) doelpunten opleverde.

Ronaldinho en Roberto Carlos zien Babel scoren in waar doelpuntenfestijn
© Inter Miami CF

Team Ronaldinho en Team Roberto Carlos stonden vannacht tegenover elkaar, in teams die bestonden uit de nodige grote namen. Patrick Kluivert en Babel zorgden voor het Oranje tintje in de galawedstrijd. Beide Nederlanders deden mee in Team Ronaldinho, dat uiteindelijk met 12-10 verloor. Dit ondanks een goal van Babel, die na een steekpass van Paulo Dybala de 4-4 maakte.

Éder Militão en Vinícius Júnior speelden, drie weken na de gewonnen Champions League-finale, ook mee. Vinícius begon bij Team Ronaldinho, maar stapte halverwege over naar Team Roberto Carlos. Zo stond hij na afloop van het duel, waarin de lach regeerde, toch aan de winnende kant.

In de galawedstrijd deden niet alleen (voormalig) voetballers mee, maar ook andere sporters en een aantal popartiesten. Het is de bedoeling dat 'The Beautiful Game By R10 & RC3' een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

De hoogtepunten van het duel:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.