Roep om ontslag Pochettino uit opmerkelijke hoek

Reacties

De druk op Chelsea-trainer Mauricio Pochettino neemt toe. De Argentijn zag zijn ploeg er voor de tweede keer deze week vier om z'n oren krijgen, eerst tegen Liverpool en zondag ook tegen Wolverhampton Wanderers.

Roep om ontslag Pochettino uit opmerkelijke hoek
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 4
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

De 2-4 nederlaag was de eerste verliespartij op eigen terrein in een lange tijd, en veel geduld had het publiek op Stamford Bridge niet. Ruim voor tijd waren er veel lege stoeltjes te zien, en degenen die wél bleven zitten, maakten hun mening vrij duidelijk met fluitconcerten. Ook werd door de fanatieke supporters op de Shed End de naam van Roman Abramovich gescandeerd, de Russische suikeroom die, net als de huidige baas Todd Boehly, onnoemlijk veel geld in de club pompte.

Het verschil: Abramovich zag zijn investeringen terug op het veld, anno 2024 is Chelsea de nummer elf van de Premier League. Pochettino is vooralsnog buiten schot gebleven, maar wordt nu toch geviseerd door het publiek. Er heeft zich overigens nog iemand ferm tegen Pochettino uitgesproken: de vrouw van Chelsea-speler Thiago Silva.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Belle Silva wachtte het laatste fluitsignaal niet eens meer af. 'Het is tijd voor verandering. Als jullie nog langer wachten, zal het te laat zijn', aldus de echtgenote van de Braziliaanse verdediger, vergezeld door twee blauwe hartjes. Haar man scoorde overigens, twee minuten nadat ze haar frustratie via X had gedeeld, maar die 2-4 kon weinig verbloemen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.