Robben nadert rentree: 'Ziet er goed uit voor zaterdag'

Reacties

Arjen Robben denkt dat hij zaterdag in de thuiswedstrijd tegen 1. FC Köln zijn rentree kan maken voor Bayern München. De 31-jarige aanvaller staat al meer dan een maand aan de kant door de liesblessure die hij opliep in de EK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen IJsland (0-1).

Robben nadert rentree: 'Ziet er goed uit voor zaterdag'

Robben moest de recente duels met Werder Bremen en Arsenal nog laten schieten. In plaats van mee te reizen naar Londen voor de Champions League-wedstrijd van dinsdag, bleef de Oranje-international achter in Beieren om verder te werken aan zijn herstel.

'Het gaat goed met mij', zegt Robben in gesprek met Kicker.'Ik heb met de amateurploeg meegetraind. Als het deze week zo verder gaat, ben ik fit en kan ik weer spelen', toont de Groninger zich optimistisch. 'Voor zaterdag ziet het er goed uit.'

Mocht Robben tijdens de tiende speelronde daadwerkelijk in actie komen, dan zou het zijn eerste optreden voor Bayern betekenen sinds 29 augustus. Destijds maakte de voor de FIFA Ballon d'Or genomineerde linkspoot tegen Bayer Leverkusen (3-0) zijn enige competitiegoal tot nu toe.

De naderende rentree van Robben betekent ook goed nieuws voor het Nederlands elftal. Zonder de captain in de gelederen ging het EK aan Oranje voorbij. Komende maand kan de 87-voudige international wellicht wel weer acte de présence geven in de oefeninterlands tegen Wales en Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.