Rigters bezorgt Menzo glansrijk debuut als bondscoach van Suriname

Reacties

Suriname heeft de eerste interland onder leiding van bondscoach Stanley Menzo winnend afgesloten. Barbados werd in de nacht van vrijdag op zaterdag nipt verslagen.

Rigters bezorgt Menzo glansrijk debuut als bondscoach van Suriname
© Pro Shots

Menzo werd begin deze maand aangesteld als opvolger van Dean Gorré, die na het toernooi om de Gold Cup 2021 clashte met het bondsbestuur. Eerder had hij veel betekend voor het Surinaamse voetbal, want onder zijn leiding kozen veel in Nederland geboren of woonachtige spelers voor de Suriboys.

De nieuwe bondscoach werd gevonden op Aruba, waar Menzo actief was als interim-bondscoach en technisch manager. Eerder was de oud-doelman van het Nederlands elftal trainer bij AFC, AGOVV, FC Volendam, SC Cambuur, Lierse SK, Ajax Cape Town en het tweede elftal van het Chinese Beijing Goan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Deze interlandperiode speelt Suriname twee vriendschappelijke interlands, waarvan de eerste dus gewonnen werd van Barbados. Jamilhio Rigters maakt kort na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Op aangeven van Ryan Koolwijk schoot de middenvelder van Robin Hood de bal onder de doelman door. Aan de kant van Suriname stonden onder anderen ook Ryan Donk, Warner Hahn en Dion Malone aan de aftrap.

In de nacht van dinsdag op woensdag speelt Suriname zijn volgende vriendschappelijke interland. Dan komt Guyana op bezoek.

Bekijk hier al onze video's
Meer Suriname
Meer over Suriname
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.