Richarlison geeft Conte trap na: 'Hij heeft me bijna twee uur uitgescholden'

Reacties

Richarlison en Antonio Conte waren tijdens hun samenwerking bij Tottenham Hotspur bepaald geen vrienden, vertelt de Braziliaanse spits in de podcast Qua Papinho. 'Tijdens een teamoverleg heeft hij me bijna twee uur uitgescholden', vertelt Richarlison.

Richarlison geeft Conte trap na: 'Hij heeft me bijna twee uur uitgescholden'
© Pro Shots

Richarlison kwam na zijn transfer van Everton naar Tottenham Hotspur in de zomer van 2022 onder Conte te werken, maar de Braziliaan slaagde er niet in om zijn stempel te drukken bij The Spurs. De Braziliaanse spits was zelfs niet altijd zeker van een basisplaats.

Toen Richarlison in de media om meer speeltijd vroeg, schoot dat bij Conte in het verkeerde keelgat. ‘Ik heb me daarna bij hem verontschuldigd en hem verteld dat ik het zou snappen als hij me wilde straffen.’

'Hij reageerde daarop door te zeggen dat hij de baas was en dat hij dat wel even zou laten zien. In een teambespreking heeft hij me vervolgens bijna twee uur lang uitgescholden', aldus Richarlison.

Conte werd eind maart ontslagen bij Tottenham Hotspur na tegenvallende resultaten. In interviews die de Italiaanse trainer in de weken voorafgaand aan zijn ontslag gaf, leverde Conte al meerdere keren kritiek op zijn spelers. Zo zei hij onder meer alleen maar 'egoïsten' te zien in zijn ploeg.

Ange Postecoglou is sinds juni de nieuwe trainer van Richarlison bij Tottenham Hotspur. De Grieks-Australische trainer kwam over van het Schotse Celtic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Richarlison
Meer over Richarlison
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.