Richarlison reageert op 'leugens' over zijn rol in Conte-vertrek

Reacties

Richarlison heeft afstand genomen van de verhalen over zijn rol in het vertrek van Antonio Conte bij Tottenham Hotspur. De Braziliaanse aanvaller wil niet dat er leugens over hem worden verspreid.

Richarlison reageert op 'leugens' over zijn rol in Conte-vertrek
© Pro Shots

Cristian Romero en Richarlison zouden de hand hebben gehad in het voortijdige afscheid van Conte. De twee Zuid-Amerikanen zouden namelijk de clubleiding voor het blok hebben gezet, zo wordt geopperd door het Argentijnse TyC Sports. Het was of de Italiaanse manager eruit of zij zouden vertrekken.

Richarlison, een van de voornaamste doelwitten bij de tirades van Conte, wijst die suggestie resoluut van de hand. 'Twijfelen over mij als speler of kritiek hebben op mijn spel, dat hoort bij het voetbal en dat begrijp ik. Maar ik accepteer niet dat er leugens over mij worden verspreid', bracht hij via social media naar buiten.

De Braziliaan heeft naar eigen zeggen altijd respect gehad voor Conte. 'Het spijt me dat ik niet zo veel hebben kunnen brengen als hij verwachtte. Ik heb niet genoeg gedaan om hem te laten blijven. Toen hij was vetrokken, heb ik hem een bericht gestuurd om hem te bedanken en hem het beste te wensen. Want dat verdient hij.'

© Instagram Richarlison
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.